Desop tan Ziyaret

Ahi’lik Haftası kutlamaları çerçevesinde kısa adı DESOB olan Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Ahi´lik Haftası kutlamaları çerçevesinde kısa adı DESOB olan Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ile Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı Başkan Bayram´la makamında bir süre görüştüler. Ahi´lik Haftası nedeniyle yapılan ziyarette esnafın genel sorunları üzerinde duruldu. Düzce Belediye İsmail Bayram  esnaf ve sanatkarın ekonomik hayat içinde olduğu kadar toplumsal hayat içinde de önemli görev ve sorumluluklar içinde bulunduğunu belirtti.