HABERLER
01-01-2010 23:59

KURS ÖĞRETMENLERİNDEN ZİYARET

KURS ÖĞRETMENLERİNDEN ZİYARET

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda görev alan öğretmenler, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda görev alan öğretmenler, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Meslek Edindirme Kursları belirlendi. Kurs öğretmenleri, kurs öncesi Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, kurs öğretmenlerinin yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu da hazır bulundu. Başkan Bayram´a çiçek takdim eden kurs öğretmenleri teşekkürlerini ilettiler.  2010-2011 eğitim ve öğretim yılı Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Meslek Edindirme Kurslarına bu yıl rekor başvuru yapıldığını ifade eden Başkan Bayram, "Bu yıl 18 branşta kurs açtık. Bu kurslara başvuru sayısı 2 bin 600´i buldu. Geçen yıl 1080 kişi kurslarımıza katılmıştı. Bu rakamlar, kurslarımıza olan ilginin arttığını gösteriyor.  Talebin yoğun olması kurslarımızın verimli olduğunu, hocalarımızın performanslarının iyi olduğunu ve kursiyerlerin şikayetçi olmadığını ortaya koyuyor" şeklinde konuştu. Kursların vatandaşlardan yoğun talep görmesinin sosyal belediyecilik açısından da iyi bir gelişme olduğunu kaydeden Başkan Bayram, "Bu da bize vatandaşlarımızın memnun olduğunu gösteriyor. Bu açıdan da ben öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Kursiyerler adına konuşma yapan Kırkyama hocası Özhan Abat da, Belediye Başkanı İsmail Bayram´a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Açılan kurslarda bir yıldır öğretmenlik yapıyorum. Başkanımız ne istediysek yerine getirmeye çalıştı. Sayesinde çeşitli illerdeki sergilere katılarak çalışmalarımızı sergileme ve Düzce´yi tanıtma şansı bulduk. Kendisinin övgü dolu ifadelerinden de gerçekten onur ve gurur duydum. Desteklerinin devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu.