MÜSİAD ZİYARETİ

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Genel Başkanı Ömer Cihat Vardan ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Genel Başkanı Ömer Cihat Vardan ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler.

MÜSİAD Düzce Şubesi´nin açılışı nedeniyle Düzce´ye gelen Genel Başkan ve heyeti ilk olarak Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret ettiler. Makam odasında yapılan görüşmede Genel Başkan Ömer Cihat Vardan teşkilatlarının yapısı ve faaliyetleri konusunda bilgi verdi. Başkan İsmail Bayram da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra Düzce belediyesinin çalışmaları konusunda bilgiler aktardı. Görüşmenin son bölümünde ise taraflar birbirlerine çeşitli hediyeler takdim ettiler.