BAŞKAN DAN BAKAN A BRİFİNG

MÜSİAD Düzce Şubesinin açılışı yapan daha sonra da Düzce Valiliğini ziyaret eden Devlet Bakanı Faruk Çelik bir sonraki durağı ise Düzce Belediyesi oldu. Bakan Çelik, Düzce Belediyesi önünde Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından karşılandı.

Devlet Bakanın Belediyeyi ziyaretinde Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Prof. Dr. Celal erbay, Metin Kaşıkoğlu ile Belediye Meclis üyeleri ve Belediye birim müdürleri de hazır bulundu.  Belediye Başkanı İsmail Bayram Bakan Çelik´e kısa bir brifing sundu. Başkan Bayram Düzce´de alt yapı çalışmalarının hız tamamlandığını ve birçok kalkınma ve gelişme projesinin de eş zamanlı olarak yürütüldüğünü belirtti. Bakan Çelik de konuşmasında Düzce´nin geliştiğinin gözlemlendiğine dikkat çektikten sonra, ´ Hükümet olarak her zaman destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz´ dedi.