BELEDİYE VE DSİ İŞBİRLİĞİ

Düzce Belediyesi ve DSİ işbirliği ile Düzce sınırları içinde bulunan derelerin ıslah programı hazırlanıyor. Buna göre başta Karaca deresi olmak üzere belediye sınırları içindeki derelerin yataklarında ve kesitlerinde iyileştirmeler yapılacak

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile  DSİ Bölge Müdürü Halit Uzunkaya Düzce´deki derelerin durumunun tespit edilmesi için birlikte inceleme yaptılar. Heyet halinde yapılan inceleme gezisine Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Gülmez, Su ve Kanalizasyon Müdürü İbrahim Karalmaz, DSİ Düzce Müdürü Beşir Özcan da katıldılar. Başkan Bayram ve Özcan Bölge müdürüne mevcut dereler hakkında bilgiler verdiler. DSİ Bölge Müdürü Halit Uzunkaya özellikle Karaca deresinin Memur-Sen konutları bölümü ile TOKİ konutları bölümlerinde iyileştirme yapabileceklerini belirtti. Uzunkaya ıslah programında eldeki malzeme ve imkanların durumuna göre yıl sonuna kadar projeyi gerçekleştirebileceklerini ayrıca söz konusu derelerin 2011 yılı içinde yatırım programına alınacağını ifade etti.