TİYATRO ŞENLİĞİ DÜZCE DE YAPILDI

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Mahalle etkinlikleri bu haftada 4 mahallede devam etti. Dış ilişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen sonbahar mahalle etkinlikleri bu hafta 30 Ekim tarihinde Ağa mahallesi ve Azmimilli mahallesinde, 31 ekim tarihinde ise çay mahallesi ve cedidiye mahallesinde sürdü.

Mahallelerde özellikle okul bahçelerinde düzenlenen etkinliklere çocuklar büyük ilgi gösterdi. Günde iki kez düzenlenen etkinlikler önce müzisyen Muzaffer Yıldırım´ın şarkıları ile başladı. Sevilen şarkılardan bir repertuar hazırlayan müzisyen Muzaffer şarkılarını çocuklarla birlikte söyledi.