HABERLER
01-01-2010 23:59

CUMHURİYET RESEPSİYONU

CUMHURİYET RESEPSİYONU

Düzce Valisi Vali Vasip Şahin’in ev sahipliğinde Konsopa Otel’de düzenlenen Cumhuriyet resepsiyona Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kuvvet komutanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, emniyet mensupları, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Düzce Valisi Vali Vasip Şahin´in ev sahipliğinde Konsopa Otel´de düzenlenen Cumhuriyet resepsiyona Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kuvvet komutanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, emniyet mensupları, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Resepsiyonda bir konuşma yapan Vali Şahin, "Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 87. yıl dönümünü hep birlikte heyecanla yaşıyoruz. Bize bugünleri hediye edenleri bugünler için büyük fedakarlıklarda bulunanları unutmamız mümkün değil. Şehitlerimizi Allah´tan rahmetle anıyorum, gazilerimizi minnetle, şükranla, nice huzurlu ve mutlu ömürler sürmelerini diliyorum. Şehit yakınlarımıza da aynı şekilde şükranlarımı arz ediyorum. Bugün misafirlerimizle birlikte şehit anne ve babalarıyla, gazilerimizle ve yaşlılarımızla pastamızı keseceğiz. Biz yaşlılarımıza çok şey borçluyuz. Onlar bizim ışığımız, bizim rehberimiz, hayat tecrübemiz. Şehit ailelerine de bütün toplum olarak çok borçlu hissetmemiz gerektiğini düşünüyorum. Toplum olarak her an yanında her sıkıntılarında yanı başlarında olmak gerektiği gibi bir görevimiz olduğuna inanıyorum. Aynı şekilde gazilerimizin de sorunlarıyla yakından ilgilenmek gibi bir borcumuz olduğuna inanıyorum. Dolayısıyla bu görevimizi bu bilinç ile eğer yerine getirmeye çalışırsak zannediyorum onların bizlere karşı göstermiş oldukları fedakarlığa bir nebze karşılık vermiş oluruz" dedi. Konuşmanın ardından Vali Vasip Şahin, şehit yakınları, gaziler ve yaşlılarla birlikte pasta kestiler.