AĞRI MİLLETVEKİLİ KAYA DAN ZİYARET

Düzce’ye yaptığı kısa ziyarette Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret eden AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, övgü dolu sözler kullandı.

Düzce´ye yaptığı kısa ziyarette Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret eden AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, övgü dolu sözler kullandı. AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a nezaket ziyaretinde bulundu. Kaya´nın ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ersin Şimşek de hazır bulundu. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milletvekili Kaya´yı kent merkezinde gezdirerek kent hakkında bilgiler verdi. Birlikte yemek yiyen heyet, ardından da Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın makamında sohbet etti. Düzce´nin genç ve dinamik bir belediye başkanına sahip olduğunu ifade eden Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, bu açıdan şanslı bir il olduğunu söyledi. Yapılan çalışmaların da son derece güzel olduğunu kaydeden Kaya, "Düzce modern ve planlı bir şehir. Ankara ve İstanbul gibi iki büyükşehir arasında yer alması da büyüme ivmesini hızlandırmış durumda. Halkın milleti, milletinin de ülkesiyle bütünleşmiş olduğu bir il. Düzce´nin bu durumundan biz de mutluluk duyuyoruz" dedi.