ET KOMBİNASI KURBAN KESİMİNE HAZIR

Bir süre önce onarılan ve modern hale getirilen Düzce Belediyesi Et Kombinası yaklaşan Kurban Bayramı için Kurbanlık hayvan kesimine hazırlandı. Bunun için günlük hayvan kesim kapasitesi artırıldı.

Kurban Bayramı için Et Kombinasında tüm hazırlıklar tamamlandı. Bir süre önce tüm bölümlerinde onarım çalışmaları yapılan ve modern hale getirilen Düzce Belediyesi Et Kombinası´nda kurbanlık kesimleri için günlük kesim kapasitesi de arttırıldı. Et kombinasında bir süre önce tüm bölümlerinde onarım çalışmaları yapıldığını hatırlatan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel ´ Et kombinasında normal işlevi içinde günlük hayvan kesimleri tamamen hijyenik koşullar içinde sağlıklı ortamda ve modern cihazlarla yapılmaktadır. Şimdi de Kurban bayramı için kurbanlık kesimlerinde özel tedbirler aldık. İlave ekiplerimizle kapasitemizi artırdık. Kurban kesimi için en pratik ve sağlıklı koşullar et kombinamızda bulunmaktadır. Rahat bir şekilde ve hijyenik ortamda kurban kestirmek isteyen vatandaşlarımızı et kombinamıza bekliyoruz´ dedi. 2010 yılı için kurban kesim ücretleri de belirlendi. Buna göre büyükbaş hayvan kesimi 100 liraya, küçükbaş hayvan kesimi de 50 liraya yapılacak. Mergiç Esenköy mevkiinde bulunan Düzce Belediyesine ait et kombinasında hergün 100 büyükbaş 250 küçükbaş hayvan kesimi yapılabiliyor.