TİYATRO ŞENLİĞİ

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Mahalle etkinlikleri bu haftada 4 mahallede devam etti. Dış ilişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen sonbahar mahalle etkinlikleri bu hafta 6 Kasım tarihinde tarihinde Yeni mahallede ve Cumhuriyet mahallesinde  mahallesinde, 7 Kasım tarihinde ise Aziziye mahallesi ile Arapçiftliğinde devam etti.

Mahallelerde özellikle okul bahçelerinde düzenlenen etkinliklere çocuklar büyük ilgi gösterdi. Günde iki kez düzenlenen etkinlikler önce müzisyen Muzaffer Yıldırım´ın şarkıları ile başladı. Sevilen şarkılardan bir repertuar hazırlayan müzisyen Muzaffer şarkılarını çocuklarla birlikte söyledi. Ardından da etkinlikler ´Düşüne Taşına´ adlı çocuk oyunu ile devam etti. Belediye tarafından çocuklara yönelik olarak hazırlanan ´Düşüne Taşına´ adlı müzikli ve eğlenceli çocuk oyunu tek perdelik olarak hazırlandı. Haluk Işık´ın yazdığı, Nurullah Çelebi´nin yönettiği oyunun kadrosu, Necmettin Görgün, Naz Eren,Ali Yılmaz, Furkan Göçmez, Emrah Arar ve Nurullah Çelebi´den  olmak üzere  6 kişiden oluşuyor. Oyunun müziklerini Muzaffer Yıldırım yaptı. Kasım ayı içerisinde de devam edecek olan sonbahar mahalle etkinliklerinin programı  şu şekilde: 13 Kasım cumartesi günü saat 11,00´de Metek TOKİ konutları, saat 14,00´de Körpeşler mahallesi. 14 Kasım ise saat 11,00´de Kalıcı konutlar 14. Bölge saat 14,00´de ise Kalıcı konutlar 12. Bölge.