AĞAÇLANDIRMA BAŞLADI

Düzce Belediyesi tarafından D-100 karayolunun Düzce Bölümü için hazırlanan ağaçlandırma ve refuj düzenlemeleri başladı.

Düzce Belediyesi tarafından D-100 karayolunun batı kısmında yeni hal kavşağından başlayarak doğu bölümünde Soğancı kavşağını kadar planlanan ağaçlandırma, refuj ve kavşak düzenlemeleri programlandı. Buna göre de ilk ağaçlar yeni hal kavşağından başlayarak karayolu kenarına dikilmeye başlandı. Özel olarak hazırlanan ağaçlar, D-100 karayolu kenarında yan yollarda bulunan kanalların doldurulması ile oluşturulan toprak alana dikiliyor. Program ilk aşamada Nezih Tütüncü Bulvarı girişine kadar sürdürülecek. Daha sonra ise Öztürkler Kavşağına kadar sürecek. Ağaçlandırma yolun her iki kısmında birden yapılıyor.