HABERLER
01-01-2010 23:59

TOGEMDEN GİYSİ YARDIMI

TOGEMDEN GİYSİ YARDIMI

Düzce Belediyesine bağlı kısa adı TOGEM olan Toplumsal Gelişim Merkezi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hızlandırılmış giysi yardımı yapılıyor.

Düzce Belediyesine bağlı kısa adı TOGEM olan Toplumsal Gelişim Merkezi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hızlandırılmış giysi yardımı yapılıyor. Bunun için 300 aile belirlendi. Bayrama kadar da giysi yardımlarının 500 aileye ulaştırılması hedefleniyor. TOGEM´in giysi yardımının ilk gününde Düzce Valisi Vasip Şahin ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da hazır bulundu.

Kurban Bayramı nedeniyle Düzce Belediyesi TOGEM tarafından çocuklara yönelik giysi yardımı programı hazırlandı. Bunun için 300 aile tespit edilerek, çocukların giydirilmesine başlandı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram TOGEM tarafından yardımların aralıksız olarak sürdürüldüğünü belirterek ´ Ancak Kurban Bayramı nedeniyle hızlandırılmış bir giysi yardımı programı hazırladık. Buna göre ailelerimizin çocuklarının baştan aşağı tüm giysilerini karşılıyoruz. Şu ana kadar tespit edilen 300 aile bulunmaktadır. Hedefimiz Bayrama kadar bu sayıyı 500´e çıkarmaktır´ dedi. Başkan Bayram TOGEM katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür ettiklerini ifade etti.  Bu arada TOGEM tarafından 2010-2011 eğitim sezonu nedeniyle başlatılan kırtasiye yardımı da sürdürülüyor.