HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN MEKSİKA DA

BAŞKAN MEKSİKA DA

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Ortadoğu ve Batı Asya Teşkilatı´nın (UCLG-MEWA) Meksika’daki genel kurul toplantısında Türkiye ve Düzce’yi başarıyla temsil etti.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Ortadoğu ve Batı Asya Teşkilatı´nın (UCLG-MEWA) Meksika´daki genel kurul toplantısında Türkiye ve Düzce´yi başarıyla temsil etti.

İsmail Bayram, dünya genelinde en çok etkinliği bulunan Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) bünyesinde Ortadoğu ve Batı Asya Teşkilatı´nın "omdbusmanı" olarak seçilmişti.

70´den fazla ülkeden temsilcilerin katıldığı toplantılarda, Türkiye´yi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile İsmail Bayram temsil etti. Ortadoğu ve Batı Asya Teşkilatı´nın "ombudsmanı" olarak görevlendirilen Belediye Başkanı İsmail Bayram, Meksika toplantılarında Düzce´yi tanıtma fırsatı buldu. Birçok ülkeden gelen yerel yöneticilere Düzce´yi en iyi şekilde tanıtan Bayram, Meksika´daki toplantıların iyi ve verimli geçtiğini belirtti.