DEPREM TİYATROSU

12 Kasım anma etkinlikleri için Anıtpark’da AC Sanat Tiyatrosu tarafından ‘Orada Kimse Var mı’ adlı oyun sahnelendi.

12 Kasım anma etkinlikleri için Anıtpark´da AC Sanat Tiyatrosu tarafından ´Orada Kimse Var mı´ adlı oyun sahnelendi. Oyun 17 Ağustos 1999 depremini yaşayanlar tarafından sahnelendi.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 12 Kasım anma etkinlikleri önce 12 Kasım 1999 depremine ilişkin gazeteci Mehmet Gıdıman´ın fotoğraf ve gazete arşivlerinden oluşan sergi ile başladı. Sergiyi Düzce Valisi Vasip Şahin ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram açtı. Günboyu açık kalan sergiyi vatandaşlar büyük ilgi ile gezdiler. Daha sonra da tiyatro sahnelendi. Deprem saati olan 18,58´de ise sirenlerle saygı duruşunda bulunuldu.