BELEDİYENİN SİTESİ YENİLENDİ

Düzce Belediyesi’nin internet sitesinde yenileme yapıldı.

Düzce Belediyesi´nin internet sitesinde yenileme yapıldı. Yeni düzenleme ile birlikte artık e-belediye online hizmeti de verilmeye başlandı.
Meclis toplantılarının internet üzerinden canlı oyarak yayınlanmasının ardından bu kez de web sitesinde yenileme yapıldı. Düzce Belediyesi´nin uzun süredir üzerinde çalıştığı internet sitesi tamamlandı. Yeni düzenleme ile birlikte bundan böyle belediye hizmetlerinde e-belediye online hizmetleri de yapılabilecek. Sitedeki en önemli bölüm ise öğrencilere yönelik olarak açıldı. Buna göre öğrenciler kendilerine verilecek olan şifre ile e-öğrenme portalından yararlanacaklar. Ayrıca siteyi kullanan vatandaşlar mail yolu ile başkandan birim müdürüne kadar dilediği yöneticiye ulaşabilecek. Sitede belediye tanıtım bölümlerinin yanı sıra, faaliyetler, projeler, duyurular, fotoğraflar gibi bölümler de yer alacak. Belediye sitesine ´www.duzce.bel.tr´ den ulaşılabilecek.