HABERLER
01-01-2010 23:59

MARKA TEKNİK DESTEK PROGRAMI

MARKA TEKNİK DESTEK PROGRAMI

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ‘ Zabıta Teşkilatını Teknik Kapasitesinin Arttırılmasına Destek’ projesi ile hibe almaya hak kazandı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ´ Zabıta Teşkilatını Teknik Kapasitesinin Arttırılmasına Destek´ projesi ile hibe almaya hak kazandı.

Kanun, yönetmelik ve tüzüklerin uygulanmasında zabıtayı ilgilendiren maddelerin bilinmesiyle uygulamalardaki yanlışların azaltarak daha kolay ve hızlı olarak vatandaşlara üstün bir hizmet verilmesine olanak sağlamak amacıyla hazırlanan proje 61 zabıta personeline yönelik olarak hazırlandı. Proje 10 gün süreyle eğitim programını içeriyor. Aynı destek hizmet programı kapsamında Düzce Belediyesi ile Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği işbirliğinde geliştirilen ´ Proje Hazırlama Eğitimi´ projesi de kabul edildi. Buna göre dernek temsilcilerine ve Belediye Dış İlişkiler Müdürlüğü personeline yönelik toplam 40 saat süreli eğitim programı kapsamında katılımcılara AB işleyiş mekanizması ve destekleri konusunda formların değerlendirilmesine yönelik atılması gereken adımlar ve izlenilmesi gereken yol ve yöntemler aktarılacak.