BAĞLANTI YOLUNDA SİNYALİZASYON

Düzce Belediyesi ve Düzce’nin en önemli projeleri arasında yer alan, trafik düzenlemelerine yönelik sinyalizasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Düzce Belediyesi ve Düzce´nin en önemli projeleri arasında yer alan, trafik düzenlemelerine yönelik sinyalizasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Düzce Merkez ile kalıcı konutlar arası bağlantı yolunda cumhuriyet mahallesi kavşağındaki sinyalizasyon devreye girdi. Düzce Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Cumhuriyet mahallesi kavşağındaki sinyalizasyondan sonra TOKİ Metek konutları Yahyalar kavşağında da çalışmalar başladı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kısa süre içinde bu kavşakta da sinyalizasyonun devreye gireceğini belirtti.