ESNAF GEZİLERİ SÜRÜYOR

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, esnaf gezilerine devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, esnaf gezilerine devam ediyor. Aydınpınar caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Bayram, gezilerin çok faydalı geçtiğini söyledi.
Aydınpınar Caddesi üzerinde bulunan esnafı gezen Belediye Başkanı İsmail Bayram, "Bu ziyaretler yaptığımız çalışmaları yerinde görmek esnaf ve vatandaştan eleştirisini istekleri almak açısından çok önemli. Esnaf gezilerde özellikle esnafın yoğun olduğu bölgelerde belediyenin yapması gereken işlerle ilgili eksiklikleri daha net görmüş oluyoruz. Bu açıdan bu gezilerin çok faydalı olduğuna inanıyorum ayrıca esnafında fikrini almış oluyoruz" dedi. Bayram gezilerin kendisi açısından çok yararlı geçtiğini ve özellikleri yapılan işlerle ilgili eleştirileri almak açısından çok önemli olduğunu belirterek ´ Düzce´nin genelinde her alanda önemli işler yapıyoruz. Bu hizmetlerimiz ve bunun dışında herhangi bir konuda vatandaşlarımızın önerileri olabilir. Bu geziler aynı zamanda buna fırsat vermektedir. Vatandaşlarımız görüşlerini almak için onlara ulaşmak önemlidir. Dolayısı ile esnaflarımız ile görüşmelerimizi aralıksız olarak sürdüreceğim´ dedi.