MECLİS TOPLANDI

Düzce Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısı Meclis Başkanvekili Özcan Demirbaş başkanlığında yapıldı.

Düzce Belediye Meclisi´nin Aralık ayı toplantısı Meclis Başkanvekili Özcan Demirbaş başkanlığında yapıldı. Gündemde yer alan konuların tümü ilgili komisyonlara havale edildi.
Belediye Meclisi´nin Aralık ayı için gündem maddeleri şu şekilde belirlendi. : Hizmet içi eğitim yönetmeliği,2- Aday memurların yetiştirilmelerine ilişkin yönetmelik, 3- Disiplin amirleri yönetmeliği, 5- Özel halk otobüslerinin çalışma ruhsat harcı, 6- 5 yıllık imar programına alınması talebi (Hamidiye mahallesi)7- 474 sayılı meclis kararına itiraz, 8- imar planı tadilat talepleri ( yeni talep 7 adet/ ertelenen talep 6 adet)  Başkanvekili Özcan Demirbaş´ın başkanlık ettiği mecliste yer alan tüm gündem maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonlarına havale edildi. Meclisin Aralık ayı ikinci birleşimi 9 Aralık Perşembe günü saat 18,30´da yapılacak.