ŞOFÖRLER ODASINDAN PLAKET

Düzce Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’a Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatındaki ombudsmanlık görevi nedeniyle tebrik ve başarı plaketi takdim edildi.

Düzce Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatındaki ombudsmanlık görevi nedeniyle tebrik ve başarı plaketi takdim edildi.
Oda Başkanı Yavuz Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek plaketi verdiler. Yılmaz plaket töreni sırasında yaptığı konuşmada ´ Uluslar arası alandaki yeni göreviniz Düzce´nin tanıtımında önemli rol oynayacaktır. Bu nedenle sizi tebrik ediyor, kutluyoruz´ dedi.