DIŞİŞLERİNDEN ZİYARET

Dışişleri Bakanlığı İkili Siyasi İlişkiler Genel Müdürü ve Büyükelçi Hasan Servet Öktem ile Avrupa Birliği Güvenlik ve İşbirliği Personel Şube Müdürü Güven Begeç Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Dışişleri Bakanlığı İkili Siyasi İlişkiler Genel Müdürü ve Büyükelçi Hasan Servet Öktem ile Avrupa Birliği Güvenlik ve İşbirliği Personel Şube Müdürü Güven Begeç Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Görüşme sırasında Büyükelçi Öktem hükümetin Afrika açılımından söz ederek ´Afrika Büyükelçilerini Düzce´ye getirmeyi planlıyoruz´ dedi. Öktem, Büyükelçileri Düzce´ye getirip işadamları ile tanıştırmayı amaçlarını belirtti. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ´ Dışişleri Bakanlığında bürokrat olarak iki değerli Düzceli hemşehrimizin bulunması bizi gururlandırmaktadır. Görevleri nedeniyle dış politikalarda ve hizmetlerinde Düzce adına olumlu gelişmelere katkı vereceklerinden de eminim´ dedi.