HABERLER
01-01-2010 23:59

YAHYALAR KAVŞAĞI HAZIRLANIYOR

YAHYALAR KAVŞAĞI HAZIRLANIYOR

Düzce Merkez ile Kalıcı Konutlar arasında ulaşımı sağlayan bağlantı yolunda sinyalizasyon ve kavşak düzenlemeleri hızla tamamlanıyor.

Düzce Merkez ile Kalıcı Konutlar arasında ulaşımı sağlayan bağlantı yolunda sinyalizasyon ve kavşak düzenlemeleri hızla tamamlanıyor. Cumhuriyet kavşağındaki sinyalizasyonun devreye girmesinin ardından aynı yol üzerinde Yahyalar mahallesinin kavşak düzenleme çalışmaları da sürdürülüyor.
Belediye Başkanı İsmail Bayram Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda hazırlanan kavşak düzenlemelerini yerinde inceledi. TOKİ Metekler kavşak düzenlemesinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Bayram bu konuda şu açıklamayı yaptı ´ Söz konusu alanda kavşak düzenlemesi ile birlikte sinyalizasyon da yapılacak. Şu anda ilgili ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. Kavşak için Yahyalar mahallesi kısmında bağlantı yoluna yan yol çıkışları hazırlanıyor. Ardından da sinyalizasyon yerleştirilecek. Amacımız kavşak düzenlemeleri ile trafik akışını tehlikesiz hale getirmek, insan ve araç güvenliğini sağlamaktır´ dedi.