BAŞKAN DAN HEDİYE

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Anayasa Paneli sonrasında panele katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Bakan Doç. Dr. Hüseyin Çelik’e çeşitli hediyeler verdi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Anayasa Paneli sonrasında panele katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Bakan Doç. Dr. Hüseyin Çelik´e çeşitli hediyeler verdi.
Yerel Haber Gazetesi´nin düzenlediği panelde eski Bakan Çelik konuşmasında birçok platformda Düzce´yi çok beğendiğini dile getirdi. Çelik, Düzce´nin önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek ´Düzce hızla gelişen bir kent. Doğası ve insanları ile beğendiğim bir şehir. Bunu da her fırsatta dile getiriyorum´ dedi. Panel sonrasında Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Doç. Dr. Hüseyin Çelik´e Düzceli hat sanatçısı Hayrullah Altay´ın bir tablosu ile çeşitli hediyeler takdim etti.