BOLU CADDESİ ESNAFI GEZİLDİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın esnaf gezisi programı devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın esnaf gezisi programı devam ediyor. Hafta içinde Aydınpınar caddesi, Atatürk Bulvarı esnaf gezilerinin ardından Bolu caddesinde faaliyet gösteren esnaflar gezildi. Başkan Bayram gezi sırasında esnaflarla görüştü.
Belediye  Başkanı İsmail Bayram esnaf gezisi programını aralıksız olarak sürdürüyor. Hafta içinde esnaf gezisi programı yapan Başkan Bayram hafta sonunu Bolu caddesi esnafı ziyareti ile tamamladı. Esnaf gezilerine özel zaman ayırarak devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Esnaf ziyaretlerinde çok olumlu izlenimler ediniyoruz. Farklı ve çeşitli kesimlerden sorunlara ve çözüm önerilerine yönelik değişik görüşler ortaya çıkıyor. Bu da bize değişik bir bakış açısını sergiliyor. Bunları değerlendiriyoruz´ dedi.