HABERLER
01-01-2010 23:59

OKUL SERVİSLERİNE DENETİM

OKUL SERVİSLERİNE DENETİM

Düzce Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Düzce merkezde okul servis araçlarına yönelik denetleme yapılacak.

Düzce Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Düzce merkezde okul servis araçlarına yönelik denetleme yapılacak. Bu arada öğrenci taşıyan tüm servis araçlarının 2011 yılı için güzergah izin belgeleri almaları gerekiyor.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından okul ve öğrencilere yönelik denetleme çalışmalarına devam ediliyor. Bir süre önce gerçekleştirilen okul kantinleri denetlemesinin ardından bu kez yine öğrenciler için okul servis araçlarının denetlemesi yapılacak. Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel okul servis araçlarının Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılacağını belirterek ´Aslında yaptığımız rutin ve periyotik denetlemedir. Ancak bu arada vatandaşlarımızdan gelen ihbarları da değerlendirmeye alıyoruz. Düzce merkezde yaklaşık sayıları 400´e varan ve hergün öğrenci tayışan okul servis araçları bulunuyor. Öncelikli olarak öğrencilerimizin güvenli ulaşımı ve araçların kurallara uygun görev yapması önemlidir. Bu amaçla belediyemizin hazırladığı okul servis araçları inceleme formu kriterleri söz konusudur. Denetlememizde bu çerçevede olacaktır´ dedi.  Tanyel, tüm servis araçlarının 2011 yılına ilişkin izin belgeleri almaları gerektiğini de vurguladı.