DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDE KONFERANS

Düzce Belediyesi’nin katkıları ile Düzce Üniversitesi’nde Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen “Bir İş Kurmak ve Yaşatmak” konulu konferans büyük ilgi gördü.

Düzce Belediyesi´nin katkıları ile Düzce Üniversitesi´nde Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen "Bir İş Kurmak ve Yaşatmak" konulu konferans büyük ilgi gördü.
Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi İnovasyon Topluluğunun katkılarıyla düzenlenen konferans Düzce Üniversitesi Salonu´nda yapıldı. Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen konferansı Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda öğrenci izledi. Öğrencilerle birebir diyalog kurarak, gerçek hayattan verdiği örnekler ile semineri eğlenceli hale getiren İzgören, öğrencilere iş yaşamında nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda bilgiler verdi.