SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

Düzce Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Düzce merkezde okul servis araçlarına yönelik denetleme yapıldı.  Denetlemeler günboyu sürdü.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından okul ve öğrencilere yönelik denetleme çalışmalarına devam ediliyor. Bir süre önce gerçekleştirilen okul kantinleri denetlemesinin ardından bu kez yine öğrenciler için okul servis araçlarının denetlemesi yapıldı. Trafik şube müdürlüğü ile zabıta ekipleri gün boyu okul gidiş-çıkışlarında servis araçlarını denetledi. Denetlemeler servis araçları formunda belirtilen kriterler çerçevesinde yapıldı. Denetlemelerde Zabıta Müdürü Sedat Polat ekiplerin başında yer aldı.