HABERLER
01-01-2010 23:59

MUHTARLARLA TOPLANTI

MUHTARLARLA TOPLANTI

Düzce Başkanı İsmail Bayram’ın Düzce Merkez Mahalle Muhtarları ile yaptığı düzenli toplantılardan biri daha gerçekleştirildi.

Düzce Başkanı İsmail Bayram´ın Düzce Merkez Mahalle Muhtarları ile yaptığı düzenli toplantılardan biri daha gerçekleştirildi. Yimpaş salonunda yapılan yemekli toplantıya Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Yavuz Öztürk ile belediye sınırları içinde bulunan 48 mahallenin muhtarı katıldı.
Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın muhtarla yaptığı toplantıda Özel Kalem Müdürü Mustafa Herem, Ulaştırma Müdürü Ahmet Akçay, Etüd ve Proje Müdürü Kenan Özen, Fen İşleri Müdürü Murat Gülmez, Su ve Kanalizasyon Müdürü İbrahim Karalmaz, Temizlik İşleri Müdürü Ercan Baydilli, Zabıta Müdürü Sedat Polat, Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Özer de hazır bulundu. Toplantıda açılış konuşması yapan Başkan İsmail Bayram, muhtarlarla istişare toplantılarının olumlu geçtiğine dikkat çekti. Başkan Bayram belediyenin belirli bir planlama ve disiplin içinde hizmet programlarını gerçekleştirdiklerini ifade ederek ´ Ne iş yaptıysak o sizin yaptığınız iş olacaktır´ dedi. Başkan daha sonra konuşmasında şu görüşlere yer verdi " Bu toplantıları çok önemsiyoruz. Çünkü her ne kadar Düzce´nin sorunlarına genel olarak baksak da o yöreye özel öncelikli sorunlar ortaya çıkabiliyor. Bunu da ancak muhtarlar bize iletebilir. Muhtarlar bölgelerinde bizim gözümüz kulağımızdır. Herbir muhtarımız belediyeye geliyor, kapımızda her zaman açık. Ancak bu şekilde toplu halde hizmet ve öneri paylaşımı daha verimli olmaktadır´ Toplantıda daha sonra muhtarlar bölgelerindeki ihtiyaçları ve talepleri dile getirdiler. Toplantıda hazır bulunan belediye birim müdürleri de ilgili konularda çalışmalar hakkında bilgi aktardılar.