BİLGİ YARIŞMASI BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, bu yıl 6.sı düzenlenen, Merkez İlköğretim Okulları Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’na bu yıl da okullardan ilgi büyük oldu.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nce, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, bu yıl 6.sı düzenlenen, Merkez İlköğretim Okulları Genel Kültür ve Bilgi Yarışması´na bu yıl da okullardan ilgi büyük oldu.
40 okulun başvurduğu yarışma için kura çekimi, 28.12.2010  Salı günü saat 14:00´de Aziziye Mahallesi Eski Bağdat Caddesi(SGK yanı) adresindeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nde yapılacak.

Yarışma Katılacak Okullar Şunlar:
Özel Yunusbey İ.O. Bilgi İ.O. Mehmet Akif Ersoy İ.O. Cumhuriyet İ.O. Hürriyet İ.O.
Özel Düzce Kültür İ.O. Rıza Malatyalı İ.O. Nejdet Bıçakçıoğlu İ.O. İsmetpaşa İ.O.
Hamidiye İ.O. Uzunmustafa İ.O. Hikmet Akın İ.O. Aydınpınar İ.O.
Namık Kemal İ.O. Üskübü İ.O. Aziziye İ.O. Doğanlı Eşref Taşhan İ.O. Atatürk İ.O.
Beyköy İ.O. Pakmaya İ.O. Fatih İ.O. Musababa İ.O. Çakırlar İ.O. Yunus Emre İ.O.
19 Mayıs İ.O. Yenimahalle İ.O. Yeni Taşköprü İ.O. Gazi Mustafa Kemal İ.O. Eskimengencik İ.O. 100.Yıl İ.O. Işık İ.O.Mustafa Kemal İ.O. 23 Nisan İ.O.
Gümüşpınar Mehmetçik İ.O. Beyciler İ.O. Nasırlı İ.O. Sancaklar İ.O. Perihan Tulan İ.O.
İstilli İ.O. Azmimilli İ.O.