BASINA ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce’deki yerel basın kuruluşları ile ajans temsilciliklerini ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´deki yerel basın kuruluşları ile ajans temsilciliklerini ziyaret etti. Basına nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Bayram görüşmeler sırasında 2010 yılının genel bir değerlendirmesi ile belediye 2011 yılı yatırım projelerinden de söz etti.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yaklaşan yeni yıl öncesinde Düzce´de bulunan basın kuruluşları ve ajans temsilciliklerini ziyaret ederek yönetici ve muhabirlerle görüştü. Başkan Bayram ziyaret esnasında 2010 yılının belediye hizmetleri açısından genel bir değerlendirmesini yaptı ve 2011 yılı hedeflerinden  söz etti. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Manşet gazetesinde Canan Üstüner, Mukadder Deveci, Öncü televizyonunda Önder Tonyalı, Parantez Gazetesinde Ümit Ülgen, Çiğdem Korkmaz, Düzce´nin Sesi gazetesinde Orhan Kaya, Aslıhan Öneç Atik, Düzce televizyonunda Gültekin Tekinalp, İhlas Haber Ajansında Ali Yıldız, Damla gazetesinde Ali Beşer, Asu Beşer Karpuz, Düzce Postasında Bedrettin Maradit, Aydın Maradit, Pusula gazetesinde Mustafa Armutçu, Anadolu Ajansında Tuncay Türkgülü, Ömer Ürer, Yerel Haber gazetesinde Nevzat Cingirt, Savaş Arı, Burası Düzce gazetesinde Fatih Maradit, Semih Şenkaya, Düzce Kent dergisinde Cihat Tutkun´la görüştü. Görüşmeler sırasında gazetelerin ve kuruluşların yazar ve muhabir kadroları da hazır bulundu. Başkan Bayram kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı.