HABERLER
01-01-2010 23:59

MEYDAN SATMADIK

MEYDAN SATMADIK

CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu’nun AK Parti’nin 2010 yılına ilişkin merkezi ve yerel yönetimlere ilişkin açıklamalarının basına yansıyan çelişkili ifadeleri kafaları karıştırdı.

CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu´nun AK Parti´nin 2010 yılına ilişkin merkezi ve yerel yönetimlere ilişkin açıklamalarının basına yansıyan çelişkili ifadeleri kafaları karıştırdı. CHP İl Başkanının eski hal binası yerini kastederek ´meydan satışına´ yönelik açıklamalarının basına yansıyan yönüyle çelişki oluşturduğuna dikkat çeken Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Söz konusu yerin satışı bir önceki dönemde, dönemin kendisine özel şartlarında gerçekleşmiştir. Kendi dönemimde herhangi bir meydan satışı söz konusu değildir. Oysa bazı yayın organlarında (Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından meydan satışı yapıldığı) şeklinde ifadeler yer almaktadır. Bu ifadeler doğru değil ve kamuoyunu yanıltıcı niteliktedir

CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu bir süre önce 2010 yılının genel bir değerlendirmesini yaptığı basın toplantısında AK Parti Düzce Milletvekilleri ve Düzce Belediye Başkanlığının icraatlarına yönelik görüş belirtmiştir. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Karslıoğlu´nun belediye icraatlarına yönelik bölümde sarf ettiği sözlerin basına yansıyan yönüyle çelişkiler oluşturduğunu bunun da kamuoyunun yanlış bilgilenmesine yol açtığını belirtti. Başkan İsmail Bayram´ın konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde: " CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu´nun belediye icraatlarına yönelik açıklamalarının cevap hakkı saklı kalmak kaydıyla bir konuya açıklık getirilmesi gerekiyor. O da CHP Başkanının açıklamalarının basında çelişkili şekilde yansımasıdır. Sayın Karslıoğlu´nun eski hal binası yerini kastederek (meydan satışının yapılması) bazı yayın organlarında satışın bizim dönemimizde yapıldığı şeklinde yayınlanmıştır. Oysa yerin satışı bir önceki başkanlık döneminde gerçekleşmiştir. Belediyemizin bu konuda herhangi bir yönüyle tasarrufu söz konusu değildir. Dolayısıyla bu doğru değildir ve kamuoyunu yanıltıcı niteliktedir. Bu nedenden ötürü açıklamanın muhatabı sayın Karslıoğlu´nun durumu düzeltmesini beklemek en tabi hakkımızdır"