ÇEVRE SAVAŞI OYUNU

Düzce Belediyesi öğrencileri tiyatro ile buluşturdu.

Düzce Belediyesi öğrencileri tiyatro ile buluşturdu. Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Şehir Tiyatroları 2011 yılının ilk çocuk oyununu sahneye koydu. ´Çevre Savaşı´ adlı oyun öğrencilere sahnelendi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu Çevre Savaşı adlı çocuk oyununu sahnelemeye başladı. Yönetmenliğini Selçuk Develi´nin yaptığı, Nuri Kaya, Nagehan Güdü, Yetkin Yılmaz, Yılmaz Aksoy ile Serkan İpek´in oynadığı çocuk oyunu öğrencilere izlettirilmeye başlandı. Gençlik Merkezi sahnesinde oynanan oyun belirli bir program dahilinde öğrenci gruplarına izlettirilecek. Oyunun ilk gününde Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu öğretmen grubu tarafından Başkan Yardımcısı Vahap Demirel´e çiçek takdim edildi.