BAŞKAN OYUN İZLEDİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye konan ‘Çevre Savaşı’ adlı oyunu öğrencilerle birlikte izledi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye konan ´Çevre Savaşı´ adlı oyunu öğrencilerle birlikte izledi.
Düzce Belediyesi öğrencileri tiyatro ile buluşturdu. Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Şehir Tiyatroları 2011 yılının ilk çocuk oyununu sahneye koydu. ´Çevre Savaşı´ adlı oyun öğrencilere sahnelendi. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu Çevre Savaşı adlı çocuk oyununu sahnelemeye başladı. Yönetmenliğini Selçuk Develi´nin yaptığı, Nuri Kaya, Nagehan Güdü, Yetkin Yılmaz, Yılmaz Aksoy ile Serkan İpek´in oynadığı çocuk oyunu öğrencilere izlettirilmeye başlandı. Gençlik Merkezinde sahnelenen oyunu Belediye Başkanı İsmail Bayram Belediye Meclis Üyesi Orhan Uçar ve Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel´le birlikte öğrencilerle izledi. Oyun öncesinde Beyciler İlköğretim Okulu öğretmen grubu tarafından Başkan Bayram´a çiçek takdim edildi. Başkan Bayram öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceklerini belirterek ´ özellikle çocuk ve gençlere yönelik faaliyetlere ağırlık veriyoruz´ dedi.