HABERLER
01-01-2010 23:59

KENT KONSEYİ TOPLANDI

KENT KONSEYİ TOPLANDI

Düzce Kent Konseyi 2011 yılı ilk toplantısını Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yaptı.

Düzce Kent Konseyi 2011 yılı ilk toplantısını Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında Belediye Meclis Salonu´nda yaptı. Toplantıda 6 gündem maddesi ele alındı
Düzce Kent Konseyi´nin 2011 yılı ilk Genel Kurul toplantısında ele alınan gündem maddeleri şu şekildi: 1- Düzce´nin ulusal ve uluslar arası imajının doğru olarak yansıtılması, 2- Doğada çözünebilen poşet kullanımının sağlanması,3- Girişimcilik potansiyelinin geliştirilmesi proje yarışması, 4- Kadın meclisinin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendirme, kadına yönelik şiddetle mücadele projesinde toplumun bilinçlendirilmesi, 5- Konuralp´in tarihine ilişkin çalışmalar yapılması, 6- Düzce´de turizm alanlarının yerinde keşfi. Kent Konseyi açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram konseyde yer alan kurum ve kuruluşların toplumun tamamını yansıttığına dikkat çekti ve ´Kent Konseyi toplumun genel eğilimlerini ve hassasiyetlerine daha çok dikkat edebilecek bir kurum´ dedi. Başkan Bayram´ın konuşmasının ardından gündeme gelişkin yürütme ve çalışma gruplarından gelen raporlar okundu. Gündemde bulunan tüm kararların Genel Kurul tarafından oybirliği ile tavsiye kararı olarak açıklanmasına karar verildi.