GENÇLİK MECLİSİ ETKİNLİĞİ

Düzce Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Meclisi tüm grup üyeleri ile birlikte ortak toplantı yaptı. Belediye Meclis Salonu´nda yapılan toplantıya Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.
Toplantıda önce Düzce Gençlik Meclisi Başkanı Tolga İbrahimoğlu ile Eşbaşkan Seda Satılmış protokol heyetine ve meclis üyelerine kuruldukları günden itibaren yapılan etkinlikler konusunda sunum yaptılar. Ardından da Meclis üyeleri Vali Şahin, Milletvekili Kaşıkoğlu ve Başkan Bayram´dan oluşan heyete çeşitli sorular yönettiler.