YILIN SPORCUSUNA ÖDÜL

Damla Gazetesi tarafından Düzce’de ‘yılın sporcusu’ seçilen judocu Ayhan Alayıldız’a Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Damla Gazetesi tarafından Düzce´de ´yılın sporcusu´ seçilen judocu Ayhan Alayıldız´a Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Damla Gazetesi tarafında her yıl geleneksel olarak düzenlenen ´Yılın Sporcusu´ ödülüne bu yıl Judocu Ayhan Alayıldız layık görüldü. Gazete okurlarından gelen 6339 oyla ´Yılın Sporcusu´ seçilen Ayhan Alayıldız için Damla Gazetesinde bir tören düzenlendi. Törene katılan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Ayhan Alayıldız´ı başarısından ötürü kutladı ve plaket ile çeşitli hediyeler takdim etti. 2010 yılı sporcusu Ayhan Alayıldız, Türkiye ve Avrupa Şampiyonluğunun ardından son olarak Dünya Şampiyonasında Dünya ikinciliğini elde etti.