HABERLER
01-01-2010 23:59

BEŞİKTAŞ IN ZİYARETİ

BEŞİKTAŞ IN ZİYARETİ

Beşiktaş Kulübü tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Orhan Saka ve beraberindeki heyet Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Beşiktaş Kulübü tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Orhan Saka ve beraberindeki heyet Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Beşiktaş heyeti spor kompleksi için Düzce´de arsa arayışında olduklarını belirttiler.
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Saka, yönetim kuruluna sunmak üzere spor kompleksi için Düzce´de yer arayışına girdiklerini belirterek ´ Kulüp olarak Düzce ve civarında tesis yeri arayışına girdik. Bu konuda yönetim kurulumuza sunmak üzere fizibilite raporu hazırlayacağız. Düzce´de arsa talebimizin karşılanmasını gönülden istiyoruz´ dedi. Düzce Beşiktaş Derneği yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede Belediye Başkanı İsmail Bayram Beşiktaş´ın Türk sporunda önemli bir kulüp olduğunu vurgulayarak ´ Beşiktaş´ın Düzce´de tesis kurmasını hem kulüp açısından hem de Düzce açısından önemsiyoruz. Bu yüzden tesis konusuna ciddiyetle eğiliyoruz ve ne kadar destek verebiliriz bunu değerlendiririz´ dedi. Görüşme sırasında Orhan Saka Başkana Beşiktaş forması hediye etti.