BAYAN VOLEYBOLCULAR

Türkiye Bayanlar Bölgesel Ligde Düzce Belediyespor Bayan takımı galibiyet serisine devam ediyor. Bayanlar Bölgesel voleybol liginde Karabük temsilcisi Kayadibispor takımını konuk eden Düzce Belediyespor bayan takımı çok rahat bir mücadelenin ardından rakibini 3-0 yenerek ikinci maçında da galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadılar.
İlk setten itibaren rakibinin üzerine yüklenen Düzce Belediyespor takımı mücadeleden galip ayrıldı. İlk seti 25-7 kazanan takımımız ikinci sette de üstünlüğünü sürdürerek 25-8 kazandı. Takımımız son seti de 25-9 kazanarak müsabakadan galip ayrılan taraf oldu

BASKETBOLCULAR GALİP: İlimizi deplasmanlı erkekler bölgesel basketbol ligi G grubu 13. Hafta maçında Düzce Belediyesi basketbol takımı deplasmanda Zonguldak temsilcisi Alaplı Belediyesi basketbol tamını 76-71 yenerek ligde yedinci galibiyetini aldı. DÜZCE

BELEDİYESPOR´UN ZİRVE MÜCADELESİ: Süper Amatör küme ligi 14. Hafta maçında Düzce Belediyespor ile Beçispor takımları karşı karşıya geldiler. Düzce Nurettin Zafer sahasında oynanan karşılaşmaya Düzce Belediyespor takımı etkili ataklarla başladı. Düzce Belediyespor ikinci yarıda da etkisini sürdürdü ve maçtan 4-1 galip ayrıldı.