TAMİRCİ BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu Refik ERDURAN’ın “TAMİRCİ” adlı oyunu ile sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu Refik ERDURAN´ın "TAMİRCİ" adlı oyunu ile sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Bülent Velioğlu´nun yönettiği oyunda; Alev İşler, Ali Özkal, Haluk Velioğlu, Serkan İpek, Yetkin Yılmaz, Yılmaz Aksoy, Nagehan Güdü, Metin Parlak, Didem Özbakır, Nermin Karaman Ezgi Velioğlu ve İsa Gülaçtı rol alıyor.
2 Perdelik Oyun; bir tamircinin, kendini kurtarmak için kurnazca planlar yapan medya patronunun yaptığı planları nasıl bozduğunu eğlenceli bir dille anlatıyor. Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan oyununun ilk gösterimi 1 Şubat 2011 Salı günü saat 19:30´da Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu´nda yapılacak. Şubat ve Mart Ayları boyunca her Salı ücretsiz olarak sahnelenecek oyun için rezervasyon Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılıyor.