KANALİZASYON BAĞLANTILARI

Düzce Belediyesi tarafından kanalizasyon şebekesine parsel bağlantıları için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Kanalizasyon parsel bağlantıları için ilgili birim Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından aboneler için açılan kampanyaya katılım çağrısı yapıldı.
Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezinde bulunan mahallelerdeki kanalizasyon şebeke ağı genişletiliyor. Bunun için abonelere çağrı yapılarak parsel bağlantıları için belediyeye başvurmaları istendi. Düzce´deki mahalle sayısının 29´dan 48´e çıkarıldığını hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar mahalle statüsüne geçen 19 yerleşim yeri için kanalizasyon hattı programı yapıldığını belirtti. Düzce merkezdeki tüm mahallelerde kanalizasyon şebekesinin tamamlandığını ifade eden Başkan Yardımcısı Bayraktar bu konuda şu görüşlere yer verdi " Yeni mahalle yapılan yerlerde kanalizasyon şebekesini kısa sürede tamamladık. Abonelerimizin parsel bağlantıları için başvurularını da alıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımıza kolaylık da sağladık. Açtığımız kampanya ile abonelerimiz 12 taksitte parsel bağlantıları için ödemelerini rahatlıkla yapabiliyorlar. Başvuruda bulunan tüm abonelerimizin parsel bağlantıları yapılmıştır. Şu ana kadar 1200 abonemizin işlemlerini tamamladık" Bayram Bayraktar, mevcut mahallelerde de  eski hatların bulunduğunu işaret ederek, " Bu konuda da başvuruda bulunan tüm abonelerimizin bağlantılarını yeniliyoruz. Belediyeye başvuruda bulunup işlem yaptıran abonelerimizin bağlantılarının olmaması mümkün değildir. Her başvuruyu en geç 10 gün içinde sonuçlandırıyoruz´ dedi.