TAMİRCİ İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye konulan Tamirci adlı oyun, ilk gösteriminde izleyiciden büyük alkış aldı. Refik Erduran´ın kaleme aldığı 2 perdelik oyunu Bülent Velioğlu yönetti. Oyunda; Alev İşler, Ali Özkal, Haluk Velioğlu, Serkan İpek, Yetkin Yılmaz, Yılmaz Aksoy, Nagehan Güdü, Metin Parlak, Didem Özbakır, Nermin Karaman Ezgi Velioğlu ve İsa Gülaçtı rol aldı.
Bir medya patronunun kendini iflasın eşiğinden kurtarmak için yaptığı haince planların bir tamirci tarafından nasıl bozulduğunu eğlenceli bir dille anlatan oyunun ilk gösterimini Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları Abdülvahap DEMİREL, İsmail TANYEL, Belediye Meclis Üyeleri, İl Müdürleri, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda Düzceli izledi.  İzleyiciden tam not alan oyun, Şubat ve Mart aylarında her Salı saat:19:30´da ücretsiz olarak Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu´nda izlenebilecek