ÇAKIRLAR IN KANALİZASYONU

Düzce Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarına kış koşulları altında da devam ediliyor. Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Çakırlar mahallesinde kanalizasyon hat döşemesi yapılıyor.
Düzce Çakırlar mahallesinde Kanalizasyon ana hat bağlantıları için kanalizasyon beton boruların döşemesi gerçekleştiriliyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan ve belediyenin kendi ekipleri ile gerçekleştirilen hat bağlantılarından 400´lük borular kullanılıyor. Su ve Kanalizasyon Müdürü İbrahim Karalmaz proje ve uygulamanın tamamen belediye kaynakları ile gerçekleştirileceğini ifade ederek, ´ Yapılan çalışma kaygan zeminde ve derinden yapılıyor. Bunun nedeni ileride bu ana hatta bağlı çalışmaların yapılma ihtimalidir´ dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar da yapılan kanalizasyon ana hattının taşıyıcı hat olduğunu belirterek ´ Bölge genişlemeye müsait bir bölgedir. İleride çevre köylerde mahalle statüsüne geçtiğinde bu hatta bağlanabilecek. Bu nedenle şebekeyi derinden veriyoruz ve 400´lük beton borular kullanıyoruz´ dedi.