HABERLER
01-01-2010 23:59

VOLEYBOLCULARDAN ZİYARET

VOLEYBOLCULARDAN ZİYARET

Düzce Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu hafta karşılaşacakları Çankırı maçına hareketinden önce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı ziyaret ettiler.

Düzce Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu hafta karşılaşacakları Çankırı maçına hareketinden önce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret ettiler. Başkan Bayram, ziyaret sırasında bayan voleybolcuları başarılarından ötürü kutladı ve tek tek sporcuları tebrik etti.
Düzce Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Hatun Albayrak Şengüloğlu, Belediye Meclis Üyesi İsa Eser, antrenör Gülcan Altanlar, antrenör Muhammet Albayrak ile birlikte Başkan Bayram´a makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu Başkan Bayram´a takım hakkında bilgi verdi. Başkan Bayram da ligdeki başarılarından ötürü takım elemanlarını kutlayarak bu haftaki Çankırı deplasmanından da puan beklediğini belirtti. 

VOLEYBOL TAKIMIMIZ
Belediyespor Bayan voleybol takımı iyi oynuyor ve maç kazanıyor. 2010-2011 sezonunda ilimizi Bölgesel bayanlar voleybol liginde temsil eden Düzce Belediyespor takımı Kilimli Belediyespor´un ardından Karabük Kayadibispor´u ´da zorlanmadan 3-0 yendi.  Düzce Belediyespor Bayan Voleybol takımı antrenörü Gülcan Altanlar takımın 2 maçta ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu söyledi. Genç sporculardan kurulu kadronun Düzce´de voleybolu sevdirmeyi amaçladığını belirten antrenör Altanlar gidebildikleri yere kadar gideceklerini kaydederek" Düzce Belediyespor olarak bayan voleybolcularımıza spor yapma imkanı tanıyoruz. Kadromuz genç oyunculardan kurulu ve geçen sezonki kadromuzdan oyuncularımız var. Hedefimiz öncelikle bu sporu sevdirmek. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz elbette tüm maçları kazanmak ve bir üst tura çıkmak. 2 maçta iyi oynayan oyuncularımı kutluyorum. Bizlere bu imkana sağlayan yönetim kurulumuza ve Başkanımıza teşekkür ediyorum"dedi.

BU HAFTA ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ
İlk maçında deplasmanda Kilimli Belediyespor´u ve ikinci maçta Düzce´de Karabük Kayadibispor´u aynı sonuçla 3-0 yenen temsilcimiz 3. maçını 5 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Çankırı İl Özel idaresi ile yapacak. Karşılaşma saat 14.00´de başlayacak