İSTANBUL CADDESİ ESNAFI GEZİLDİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram esnaf gezilerine devam etti.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram esnaf gezilerine devam etti. Başkan Bayram´ın bu kez esnaf programında İstanbul Caddesi esnafı yer aldı.
Belediye Başkanı İsmail Bayram sabah saatlerinde başladığı esnaf gezisini öğle saatlerine kadar sürdürdü. Belirli zaman aralıkları ile esnafı sık sık ziyaret eden Başkan Bayram´ın ziyaret programında bu kez İstanbul Caddesi´nde faaliyet gösteren esnaflar yer aldı. Ziyaret ettiği işyerlerinde büyük bir ilgi ile karşılaşan Başkan Bayram esnafın sorunlarını dinlemenin yanı sıra bölgesel ve genel olarak çeşitli hizmet konularında talep ve önerileri de değerlendiriyor. Cadde esnafı ziyaret sırasında en çok araç otoparkları konusunda yaşanan sıkıntıları dile getirdiler.