HABERLER
01-01-2010 23:59

EMITT FUARI BAŞLADI

EMITT FUARI BAŞLADI

Kıs adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımı ile İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuarında başladı.

Kıs adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay´ın katılımı ile İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuarında başladı. 4 gün sürecek olan fuarın açılış törenlerinde Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da hazır bulundu.
15 yıldır geleneksel olarak yapılan Emitt Fuarının 2011 yılı programında 60 yabancı ülke stant açtı. Türkiye´den ise başta Valilik ve Belediyeler olmak üzere, turizm firmalarından 3500 standın yer aldığı Emitt´in açılış töreni görkemli oldu. Açılışta Emitt fuarını organize eden Ekin fuarcılık adına Hacer Aydın ile yönetim kurulu başkanı Halim Bulutoğlu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay konuşma yaptılar. Bakan Günay Türkiye´de turizm sektörünün giderek büyüdüğüne dikkat çekerek ´ Türkiye turizmde dünyanın ilk 9 ülke arasına girmiştir. Turizm verileri  Türkiye´nin önümüzdeki yıllarda daha da ileriye gideceğine işaret ediyor. Bir başka dikkat çekmek istediğim konu turizmin kıyı şeritlerinden Anadolu içlerine doğru gelişmesidir. Emitt fuarı da buna en iyi örnektir´  Emitt fuarı açılış törenlerini Düzce Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, İl Gençlik ve Spor Müdürü Korhan Öztekin, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, İlçe Belediye Başkanları da izledi.