HABERLER
01-01-2010 23:59

EMITT VE DÜZCE STANDI

EMITT VE DÜZCE STANDI

Emitt fuarında Düzce standı büyük ilgi görüyor. Fuarın açılış töreninden sonra Düzce Valisi Vasip Şahin ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram BAKAB salonunda bulunan Düzce standını gezdi.

Emitt fuarında Düzce standı büyük ilgi görüyor. Fuarın açılış töreninden sonra Düzce Valisi Vasip Şahin ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram BAKAB salonunda bulunan Düzce standını gezdi. Başkan Bayram daha sonra Düzce standına gelen konukları ağırladı
Fuarın ilk günü davetlilere açıldı. BAKAB salonunda bulunan Düzce standını gezen konutlara Düzce´ye özgü ürünler armağan edildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram gün boyu standa gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Bayram´la birlikte Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar Belediye Meclis Üyeleri İsa Eser ile Murat Saydam da konukları karşıladı. İlk gün ziyaretçileri arasında Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, İl Genel Meclis Üyeleri ile İstanbul´da bulunan Düzceliler ile davetliler yer aldı. Standı ayrıca BAKAB bağlı illerin Vali ve Belediye Başkanları da gezdi.