VOLEYBOLDA GALİBİYET GELDİ

3. lig Aroma erkek voleybol takımımız B grubunda başarılı bir ikinci yarı periyodu yakaladı. Düzce Belediyespor 6.  haftada kendi sahasında grup ikincisi İnegöl Belediyespor takımını 3-1 gibi set ve saygı averajıyla mağlup etti.
Ligde B grubunda play-off yolunda bu galibiyet takımımıza büyük moral oldu.  Takımımız lig devre arasını iyi değerlendirerek moral ve motivasyonlu bir başlangıç yaptı ve ikinci yarı 6. hafta maçını da kazanarak 7´inci haftaya namağlup olarak girdi. Takımımız 7. Haftada İstanbul Bahçelievler Belediyespor ile deplasmanda müsabakaya çıkacak. Bu deplasmanda da takımımıza başarılar dileriz.