EMITT FUARINDA DÜZCE YEMEKLERİ

15’inci Emitt fuarının 3 ve 4’üncü günlerinde ziyaretçiler için Düzce yemekleri sunumu yapıldı.

15´inci Emitt fuarının 3 ve 4´üncü günlerinde ziyaretçiler için Düzce yemekleri sunumu yapıldı. 4 günlük fuar süresinde Düzce standı ziyaretçi akınına uğradı. Düzce Belediyesi Mehter takımı Karadeniz, Kafkas halk oyunları ekipleri de gösteri yaptılar. Fuarın son gününde de TRT Turizm Belgesel kanalı da Düzce standından canlı yayın yaptı.
10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP salonlarında açılan ve kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz  Turizm ve Seyahat Fuarı tamamlandı. Fuarın 8´inci salonunda Batı Karadeniz Kalkınma Birliği Salonu´nda stant açan Düzce Belediyesi 4 günlük fuar süresi boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Fuarın üçüncü ve dördüncü günlerinde Düzce Belediyesi standında Karadeniz ve Kafkasya Bölgesine özgü yemek çeşitleri sunuldu. Yaklaşık 10´ar çeşit yemeğin yer aldığı ücretsiz servisten yüzlerce kişi yararlandı. Aynı günler içerisinde yine Karadeniz, Kafkas Halkoyunları ekipleri ve Düzce Belediyesi Mehter takımı tarafından gösteri yapıldı. Düzce ve Düzce Belediyesine özgü tanıtım unsurlarının yer aldığı stant ziyaretçi akınına uğradı. İstanbul´da bulunan Düzceliler, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Düzce´den protokol heyetleri, Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri stanttan hiç ayrılmadılar. Bu arada Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, pop sanatçısı Erol Büyükburç, Ozan da Düzce standını ziyaret ederek başarılar dilediler. Standın son günü de TRT Turizm Belgesel Kanalı tarafından Düzce standından canlı yayın yapıldı.