SUNAY AKIN PROGRAMI

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen; Sunay AKIN’ın tek kişilik gösterisi “Sunay Bey Tarihi’ 16 Şubat Çarşamba Saat.14:30’da Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda Düzceliler’le buluşacak.

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen; Sunay AKIN´ın tek kişilik gösterisi "Sunay Bey Tarihi´ 16 Şubat Çarşamba Saat.14:30´da Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda Düzceliler´le buluşacak.
Kendisini şair, yazar ve koleksiyoncu olarak tanımlayan Sunay AKIN Düzceliler´e yaklaşık iki saat sürecek bir zaman yolculuğu yaptıracak. Bakmakla görmek arasındaki farkı ortaya koyan oyunda Sunay Akın kendi geçmişinden de örnekler verecek. Düzce Belediyesi Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında sahne alacak olan Akın, slaytlarla da pekiştirdiği oyununda birçok şaşırtıcı gerçeği de izleyici ile paylaşacak. Düzce Belediyesinin organizasyonu olan program ücretsiz olarak tüm Düzceliler tarafından izlenebilecek.