HABERLER
01-01-2010 23:59

İSTİKLAL MARŞI YARIŞMASI

İSTİKLAL MARŞI YARIŞMASI

Düzce Belediyesi’nin sponsorluğunu üstlendiği, kısa adı DEGDER olan Düzce Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma’ yarışması yapıldı.

Düzce Belediyesi´nin  sponsorluğunu üstlendiği, kısa adı DEGDER olan Düzce Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma´ yarışması yapıldı. DÜSİAD salonunda yapılan yarışmayı Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve protokol mensupları ile öğretmen ve öğrenciler izledi.
İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasının ön elemesinin ardından ilk 10 öğrenci yarışmaya değer bulundu. Yarışmacı adaylar ve okulları şu şekilde: İsmetpaşa İÖO´dan  Esranur Yıldız, Hacıyakup İÖO´dan Tuğçe Şahin, Köbrübaşı İÖO´dan Elifnaz Oktay, 23 Nisan İÖO´dan Kübranur Subaşı, Dededüzü İÖO´Dan Sedanur Keleş, Mustafa Açıkalın İÖO´dan Beyzanur Baskın, Boğaziçi İÖO´dan Hümeyra Kalyoncu, Namık Kemal İÖO´dan Nursena Akpınar ve Uzunmustafa İÖO´dan Ecenur Oktay ve Işık İÖO´dan Esranur Kılıç. İstiklal Marşını tüm kıtaları ile okuyan öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi. Jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmada birinciliği Işık İÖO´dan Esranur Kılıç kazandı. İkinciliği İsmetpaşa İÖO´Dan Esranur Yıldız, üçüncülüğü ise 23 Nisan İÖO´dan Kübranur Subaşı layık görüldü.  Dereceye girenlere ödülleri Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer tarafından verildi. Öğrencilerin altın madalyadan oluşan hediyeleri Düzce Belediyesi tarafından karşılandı.